Jump to content
rimmie

View new content button not working ?

Recommended Posts

Hi all, I view the site on my iPhone, over the last couple of days the new content button had stopped working. Any mods know what it could be ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Rimmie-have the same problem now for some 6 weeks or so.Cant get it sorted so hopefully your post will bring about a magic solution.regards Richard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had that problem before, check your ticks in the box on the left.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi all, I view the site on my iPhone, over the last couple of days the new content button had stopped working. Any mods know what it could be ?

 

Before I raise this with the software people, please would you confirm that your tickboxes are set like this:

 

tick%20boxes_zpsbs4iku7m.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi just seen this pinned post I have all them ticked still not working

Uncheck "just items I follow"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


RifleMags_200x100.jpg

border_ballistics_UKV_ad.jpg

dolphin button4 (200x100).jpg

CASEPREP_FINAL_YELLOW_hi_res__200_.jpg

rovicom200.jpg

BHTargets200.jpg

Lumensmini.png

CALTON MOOR RANGE (2) (200x135).jpg

bradley1 200.jpg

NVstore200.jpg

Danny Trowsdale 200.png

safeshot 200.jpg

tacfire 200.jpg

blackrifle.png

jr_firearms_200.gif

valkyrie 200.jpg

tab 200.jpg

 

 



×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy